Grunge Cupen

Rullade upp på fredag morgon för att rigga upp ljudet och allt det andra som ska vara där för att en grunge cup ska bli av. Tegebro som är smord i munlädert hade lyckats snacka loss ett 1000watt soundsystem lokala sponsorer tack till han och dem.

Slängde på lite fläskiga beats och dukade upp ett prisbord med allehanda goodies som Coop Forum, Mondo, Mss mfl sponsrat oss med, stort tack till dem med.

Efter att alla anmält sig delade vi in de startfältet i grupper om två för att kunna köra vårat patenterade tag team koncept och det var en salig blandning rippers som klungades ihop. Någon speaker fanns inte eftersom alla ville åkaa så vi fick helt enkelt "passa micken" mellan alla deltagare.

Min tag team partner stiven som legat uppe hela natten och haft magsjuka drog sig ur tävlingen ganska snabb och kunde sköta snackandet . Men bara att han tog sig upp till start måste ses som en bedrift, som han själv sa. -Man ska vara näst intill döende för att missa en grunge cup.

Ja ja vi rippade på och det hängdes ut många fina trix i halfpipen under den dryga timme session pågick när vi var klar så fick åkarna som vanligt rösta på varandra. Det brukar sägas att det är ensamt på toppen i grunge cupens fall är detta inte sant. Första platsen delades av inte mindre än 6 åkare. Som vi brukar säga på Grunge cupen är alla vinnare. Jag kommer inte ihåg alla men några av vinnarna var Pär Isling... at last Love Eriksson, Erik Pavasson, Mattias Hörnqvist, Tegis... om någon kommer igåg de andra placeringarna kan ni ju skriva till mig.. Anyways alla tog för sig av det späckade prisbordet. Kvällen avslutades med sång, dans och inmundigande av diverse rus drycker bla.. Julmust och Vodka en hidden combo

Stort tack till alla som kom som deltagare och åskådare
Rock on!

Hjärtat på grungen där beatsen pumpar och ölen skummar.

Loevis on the m.i.c

Pipe hylla häng med Anna som sniffar på glöggen

Artikel författaren poserara i sina könsneutrala goggels

Isly är stokad efter sin första plats, för äntligen sätta sitt namn på pokalen

//Apan//


Kommentarer
Postat av: nord

heheh kul har ni i alla fall har varit med på 1 grunge endast...får skämmas!
Läste på dundret's hemsida att de har en super pipe nu !
stämmer det eller är det dax att sätta fart på mina juridiska ombud?????????? :) LOL

2008-03-26 @ 17:18:05
Postat av: teresa

ännu bättre blir det om du blandar musten med vaniljvodka.

2008-03-28 @ 09:18:55
URL: http://teresaparbring.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0