Ja ha det är så man gör...

 

Så här går det alltså till att tillverka en rock n roll klassiker om en av ämnerna i rock testamentets heliga trenighet.  Rock n roll, droger och just d... sex.

Först går man in tydligen in i studion och bråkar lite, dricker några öl och spelar musik. Sen när man är klart med det kliver man upp på scen och ser lite butter ut och klöser loss...Låter riktigt bra det här. Lätt låt att lära sig på sin gitarr ett E, ett C# och ett A i refrängen sen är det klart.. Ska inte tjorva till det i onödan. Men jag vet inte om ni kommer få se Gnarly boys framföra några låtar om "Sex som är on fire". Vi är mer inne på hyllningslåtar till epeleptiska backhoppare från Koskoskulle..

//Apan//

Ap-syster..

Jag hittade en fin bild på min syster Karin här på datorn, hörde att någon tarvlig läkare hade varit dum med henne på jobbet idag och sånt kan vi inte finna oss i. Grabbarna i Gälka Warriors är redan underrättade om läget och är just nu på väg till Karolinska med faklor och högafflar i högsta hugg...

Nä skämt och sidor man ska inte var taskig med Karin, det är väldigt onödigt hon som är så rolig och fin..

Här är hon i fiskartagen...

Kram från lillebrorsan.

//Apan//

Radiohead och jätte konstiga fiskar

Radiohead har gjort många fina låtar genom åren en del tralliga pop melodier och en del jätte konstiga prylar. Tom Yorke sjunger ju fantastiskt bra även om det låter som att han har fått en bedövningsspruta i tungan. Han kanske har en rotfyllning under progress?

Den här låten är inget undantag jag förstår inte ett ord av vad han säger men det låter bra, fina gitarrer också. Den heter iaf "Weird fishes" konstiga fiskar alltså och det är väl något vi alla kan relatera till. Han kanske sjunger om slemhelgan eller snorhjärsen som brukar trassla sig in i nätet och brukar vara ett rent helvet att pilla loss. Det kanske inte är så troligt att Radiohead lägger ut nät i bottenviken på sin lediga tid, men jag vill gärna tro det.
I ett hus i Scotland bor Radiohead på dagarna gör de musik och på nätterna sover de i sin 5våningssäng. Så här ser det ut där..

De här gossarna har fått en jätte stor jätte konstig fisk att lattja med...

//Apan//

Roger pontare ringde....

Jag och David Larsson satt och snackade här i dagarna om att vi borde börja köra lite mer inuitmode uppe i pisten. Tänk att göra en Mc twist i en eskimo parka eller en Bs air i en hemslöjdad läderjacka med renhorns detaljer..... Vilken naturupplevelse.

Jag vill droppa in i halfpipefinalen i en David crooker mössa med rävsvans och spela på trolltrumman nere i målfållan. Här är några nya heta outfitts som jag tror kommer vara helt rätt på berget i vinter...

Nått för den aktive unge brädåkaren som gillar sälspäck och bygger en tipi i Kläppenparken.

//Apan//

Året är 2008 äntligen kan du leka gud och designa en kuk...

Kom just hem till mitt hem där jag bor, hemma hos tysken... Tyskaapan vi kan helt enkelt inte få nog av varandra verkar det som. När vi inte bor tillsammans så åker vi på semester till Afrika och turistar bland afrikanerna..... Tillsammans

Om vi ändå hade varit bögar då hade det kanske varit fullt naturligt att umgås så här mycket men det är vi inte och kommer knappas att konvertera till den läggningen. Det finns ju på tok för många fina katter där ute för att inte vara hetrosexuell. Inget emot bögar men jag är helt enkelt inte en av dom

Anyways Tysken satt och spelade Super mario på Nintendo wii och snusade när jag kom hem. Själv har jag aldrig varit mycket av en tv-spelare. Senast jag höll i en kontroll klarade jag inte första banan på Ice climber det var ju någon gång på det glada 90-talet.

Iaf så läste jag en spelresension i Rocky idag. Tydligen har det kommit ett nytt spel där du börjar som en encellig organism på en en planet, går igenom evolutionen och den industriella revolutionen ända tills du är nog utvecklad för att bygga ett rymdskepp och flyga ut i rymden och utforska galaxen. Du kan med andra ord leka gud och utforma vilken sorts varelse som helst i dennna värld.
Men vad har självklart 90% av alla spelare utvecklat för sorts figurer då? Kukar..... små och stora kukar i varierande färger, former och styvhetsgrad som vandrar runt på den här planetet och interagerar.


Ha ha ha det säger en del om det mänskliga psyket, omgivningarna har förändrats men vi hade lika gärna just kunnat lämnat grottan... Back in the days hackade vi ut enorma stenpenisar för att hylla gudarna nu gör vi digatala kukar av ettor och nollor på våra sience fiction datorer.


Jag tror förövrigt att det var ett av de första orden jag lärde mig att skriva efter jag lärt mig att stava mitt namn....  Jag skrev KUK... I en meter höga bokstäver på garageporten. Här är några som har tagit den grejen till nästa nivå...
 
//Apan//


Mitt ludna nylle...

Sitter här och odlar skägg och väntar på att Jon Blund ska slå mitt huvud i väggen så att jag somnar.

Det går ganska bra med mitt skäggodlande tycker jag. Skulle väl säga att jag nu ligger på en light Peter Eriksson nivå men med tiden kan jag vara uppe i en Band of Horses, Bin laden style.

Undra om det går att köpa mustachvax eller om sådana produkter har gått ur tiden i sällskap med sockertoppar och bröstkarameller?

Nu när jag tänker på det har ju alla framstånde snubbar i historien varit mer eller mindre skäggiga den där ludna 2008 år gamla karl från Nazaret. Jesus Kristus hade ett rejält skägg sägs det och många verkar ju uppenbarligen digga hans stil.

Jag kanske skulle starta en sekt som kan matcha mitt nya skägg? Jag och mina lärjungar ska isolera oss i tyskens källare i väntan på nästa apokalyps.... Nää nu är det dax att gå och lägga sig innan hybrisen tar över


Fråga Promo och Pippis pappa det är snyggt att var luden runt truten..

//Apan//

Ska du ha spö..? Njaaa

Det blev en ganska blöt helg, dracks ett gäng pilsner med öl gänget. En av helgens höjdpunkter var ett möte med Lunken jag kände direkt att vi inte riktigt var på samma våglängd.

Alkohol är en sådan drog som har den fantastiska egenskapen att den tar bort all självkritik, självklart var jag tvungen och gå fram och heja på Gällivares alldeles egna bad boy. Kunde det möjligt finnas någon sorts självdistans i hans kropp? Hur resonerar han själv om sin roll som Jocke tuffing.

Så jag stövlade fram med ett stort skäggit leende och en öl i handen och sa
-Tjena lunken! Han blev direkt givmild och frågade om jag ville ha spö, det var inget som jag ville ha. Jag ville snarare prata om gamla barndomsminnen som när han kallade mig för kålhuvud på Maifs skidträning. Kanske få en inblick i hur det är att vara jocke tuffing jämt och ständigt? hur orkar man hålla den agressiva högstadie värsting flamman brinnade?

Ett kok stryk var ju inget som jag var speciellt sugen på men det känns bra att veta att han finns där om man känner sig riktigt usel någon dag och vill ha sig en rejäl avhyvling. Då hjälper Lunken dig med det säkert allt från ett litet njurslag till ett brutet näsben

Tack Lunken för att du finns!

Alla är så jävla konflikt rädda i vårt land ibland behövs det en benknäckarman!

//Apan//

Bert hade Klimpen Gällivare fick Lunken..

RSS 2.0