På turne genom landet med Ville Vessla

Vilken turné det blev.. lättade från Gällivare på fredag eftermiddag. Första stopp blev Jämtöavan jag, Vesslan, Maja, Stiven och Mcp slöt upp för att grilla lite godsaker dricka öl, bada bastu och doppa sig i den iskalla bottenviken.
Midnattsolen sken och det firade vi med nakenbad och god mat..
 
Grill Cruet

Vesslan hetter upp grillen. Hittade ingen tändvätska men T-röd verkar funka 

I det stora hela en succé förutom att vi nästan brände ner bastun. Mammsen och Lasse har köpt en ny kamin och det var ett sju helvettes drag i den. hela inredningen såg ut som en Salavador dali målning när vi klev in för att basta, halvsmälta shampooflaskor krokiga hinkar och kåda över hela golvet sorry mamma det var nog ingen som hade räknat med att det var så mycket sisu i den kaminen..

Stiven, eller som tysken kallar han Flottis. Göllig är han iaf

På lördag drog vi vidare till Umeå, där tog tysken emot med öppna armar och det bjöds på diverse grillade godsaker. Vi drog på fest och jag lyckades tappa bort alla mina kompisar som tur var hadde jag träffat en trevlig polska som rullade ut ett liggunderlag på sitt golv där jag fick knoppa sen bjöd hon på frukost och vi lyssnade på polsk webb radio. Jag tackade och bockade

Drog vidare för att scoopa upp Maja. Vi lämade av maja piraya i hennes stomping grounds utanför Umeå. kommer inte ihåg vad stället hette men det måste varit bullerbyn tror jag. Där fick vi det stora nöjet att göra oss bekanta med mini grisen Tobias. Vi bjöd han på ett äpple och han glufsade glatt i sig.. JAG VILL HA EN EGEN GRIS!!! Kanske Tobias kan få komma på sommarlov hos mig och tysken på andra sidan i sommar skulle vara grejt..

Jag och Maja kelar Tobias

Tobias slår på charmen

Sen rullade vi vidare till sthlm, gick smärtfritt. Nu måste jag se till att få jobba lite för pengarna ringer mellan fingrarna i den här staden. Var på indigo och drack drinkar igår väry näjs. Kajsas katt har blivit sjuk. jag erbjöd mig att göra cement skor till henne och ta henne till hamnen maffia stylee men kajsa var inte så sugen på det. Kattskrället är ju 17 år det kanske läge att hon råkar ut för en nasty olyka ja ja hon kommer nog att överleva oss alla... later skejters

Jag å Ville V rulllar söderut med tassarna i vädret

//Apan//

Ny buddy!

image249
Har skaffat mig en ny buddy i form av en igelkott, stötte på han nere vid statoil på väg hem från ICA där han var och bökade och smaskade maskar.

Första gången jag ser en igenkott på riktigt och vi kände båda ömsesidigt hur det klickade.

//Lemke//

Min zigenar livsstil

Nu håller jag på att packa ihop mitt pick och pack, drar till mammans stuga för bastubad, grillning och bad i den iskalla bottenviken med Tegis, Maja, Stiven och MCP.

Sen blir det Umeå på Lördag, busa och dricka öl.. Landar i den kungligahuvudstaden på söndag kväll antar jag kommer jobba där i tre veckor. V 25 är det dax att borra i berget i LKAB´s regi

Vi ses där ute.. Jag säger som tysken brukar säga Life is goood

Avslutar med en bild från i vintras som som inte är riktigt lika ball som den förra men ganska ugly och rolig..
Måste vara Sm i Vännäs en cab 9 från finalen tror jag att det är..

Fluktar in landningen och styr med tungan

Bra bild från i våras

image247

I våras gav jag och Freddy oss ut på en photosession med Petter Choen. En mkt trevlig snubbe och komptent fotograf. Här är en av bilderna han tog, jag gillar den. Tegis kikar fram från ett jordgryt med en sjuhelvetes pandabränna i nyllet och jag hänger ut en bs air på berget.

Good times.. Tack för den Petter!
//Apan//

Smuuuudaste skatefilmen ever???

Intro!Mike Mo Capaldi

Alltså kolla in dessa 2 clip från Lakai´s skatefilm "Fully Flared", frågan är om det blir bättre än så här, för det första är ju intro nog det bästaste jag sett någonsin med mina små ögon och sen levererar alla skatare i filmen sjuka grejjer, jag har inte så bra koll på skatare längre men den här Mike Mo Capaldi, vilken lirare kolla hans part det är ju INSANE!!

Nu off to G-town!!

//Lemke//

Nydala lekpark!

Alltså jag e 25 snart 26 och är sjukt stokad på Nydalas lekpark, den är sjukt påkostad med massa grymma features som tex labyrint, linbana, rutschbanor, klätterpyramid, klätterväg osv osv.....

Jag brukar smyga dit på kvällstid när inga barn är kvar !//Lemke// 

Res-dude!

Tror aldrig jag har rest SÅ mycket på SÅ kort tid som jag gjort den senaste månaden, imorgon bär det av IGEN!

Jag har bemästrat tekniken att packa super snabbt, det är en kunskap som är ganska klurig speciellt när man är stressad och ska ta med jobbet till varje ny destination.

391156-245

//Lemke//

Skateboard!Fick en massa sol på min hjässa när jag var i Söderhamn i helgen, nu e sommaren här och skateboarden kommer putsas upp med nya klistermärken, skrapsår på knän och armbågar kommer infinnas och en och annan folknäsa kommer inhaleras!

Ta en titt på Brents åkning man blir ju fantastiskt peppad!

//Lemke//

Black bear

Oj oj vilken succe det blev tillslut, vi var många som jobbade hårt för att få eventet att gå ihop och på tävlingsdagen belönades vi med sol och t-shirt väder succen var given.. Uppdateringar följer. Undertiden kan ni surfa in på
Freeride
 

Där finns lite bilder och info från dagen

//Apan//

RSS 2.0