Folkä under trappanPeople under the stairs heter denna hip hop duo. Lyssna på den funkiga gitaren... Mycket angenämt

//Apan//

Gnarly Boys tolkar GlesbygdnOhoj! Förra månaden fick vi ett uppdrag av det förträffliga Arvidsjaurbonska reggea bandet Glesbygdn. Kom och spela förband till oss på vår jul fest i studion som ligger i Umeås folkets hus, gör covers på våra låtar och vi ska belöna er med ölbiljetter i överflöd..! Ja men självklart! sa vi och här är resultatet. En framtids folkmusikalisk tolkning av låten "Ta allt" Vi gjorde även egna versioner av Låtarna "Betong" och "Vi ska heldre dö" men inga av dessa verkar ha fastnat på någon kamera. Det här klippet har Emma Kakan Karlsson filmat med sin lilla foto kamera, stort tack till henne.


Orginal versionen av "Ta allt" Glesbygdn
//Apan//


Majestätisk mys Fredag..

Fredag kväll här i kollektivet svalorna ingen annan en jag hemma verkar det som, jag sitter här och dricker mig en öl efter att ha rivit loss i Vännäs backen på min snowboard. Jag har kopplat in datorn till ett par riktigt mäktiga sterohögtalare.
Har nyss hoppat ur dushen och avnjuter en kall holländsk Grolsch och det till tonerna av Ravels bolero. Vilken storslagen fredags kväll och vilket fantastiskt stycke musik. Jag tycker att ni ska plugga in högtalarna och vrida upp dem till lämplig nivå så att grannarna hör att ni lever. Om ni har en partner kan det vara en ide att ha samlag med denna. Det sägs att det ska vara storslaget att idka könsumgänge till detta musikaliska cresendo i marsch takt. I övrigt så önskar jag alla en trevlig helg

Keep ripping!

//Apan//


RSS 2.0