Grunge Cupen

Rullade upp på fredag morgon för att rigga upp ljudet och allt det andra som ska vara där för att en grunge cup ska bli av. Tegebro som är smord i munlädert hade lyckats snacka loss ett 1000watt soundsystem lokala sponsorer tack till han och dem.

Slängde på lite fläskiga beats och dukade upp ett prisbord med allehanda goodies som Coop Forum, Mondo, Mss mfl sponsrat oss med, stort tack till dem med.

Efter att alla anmält sig delade vi in de startfältet i grupper om två för att kunna köra vårat patenterade tag team koncept och det var en salig blandning rippers som klungades ihop. Någon speaker fanns inte eftersom alla ville åkaa så vi fick helt enkelt "passa micken" mellan alla deltagare.

Min tag team partner stiven som legat uppe hela natten och haft magsjuka drog sig ur tävlingen ganska snabb och kunde sköta snackandet . Men bara att han tog sig upp till start måste ses som en bedrift, som han själv sa. -Man ska vara näst intill döende för att missa en grunge cup.

Ja ja vi rippade på och det hängdes ut många fina trix i halfpipen under den dryga timme session pågick när vi var klar så fick åkarna som vanligt rösta på varandra. Det brukar sägas att det är ensamt på toppen i grunge cupens fall är detta inte sant. Första platsen delades av inte mindre än 6 åkare. Som vi brukar säga på Grunge cupen är alla vinnare. Jag kommer inte ihåg alla men några av vinnarna var Pär Isling... at last Love Eriksson, Erik Pavasson, Mattias Hörnqvist, Tegis... om någon kommer igåg de andra placeringarna kan ni ju skriva till mig.. Anyways alla tog för sig av det späckade prisbordet. Kvällen avslutades med sång, dans och inmundigande av diverse rus drycker bla.. Julmust och Vodka en hidden combo

Stort tack till alla som kom som deltagare och åskådare
Rock on!

Hjärtat på grungen där beatsen pumpar och ölen skummar.

Loevis on the m.i.c

Pipe hylla häng med Anna som sniffar på glöggen

Artikel författaren poserara i sina könsneutrala goggels

Isly är stokad efter sin första plats, för äntligen sätta sitt namn på pokalen

//Apan//


Långfredagen är räddad!

Nu är det äntligen dax för grunge cupen igen. På långfredag smäller det, så valla brädan och ta på dig en snitsig outfitt nu kör vi!!

image215

//Apan//

Vi överlevde snowboard SM


Sitter här i tyskkabyssen och smälter alla intryck från en av de bästa snowboardtävlingar jag har varit på mycket länge. Vilken pipe, vilken hejarklack, sköna människor och stämmning på topp. Jag slutade som 9a i big jump finalen och 7a i pipen och känner mig nöjd med det med tanke på alla duktiga åkare som slöt upp till drabbning

Här kan ni kolla på alla halfpipe åk från gårdagens final

Gälka Warriors syns på transition.se första sida

 Hans Loevis är helt slutpumpad efter en vecka fyllda av åkning, busande och partajande.
 Tysken representerar lapplands stolthet Gälka Warriors

Uppdateringar följer

//Apan//

Uppladdning inför SM!!

Nu är det fullt hus i Tomtebo, det fantastiska, fina, bästaste och snyggaste snowboard gänget Gälka Warriors laddar nämligen inför SM i big-jump och halfpipe i Vännäs med start imorgon.

Som dom idrottsmän vi är vevade vi igång ett stort palt-kok fullt med kolhydrater och näring, därtill öl, vin, jägermeister och whiskey tryckes in i våra flottiga trutar och alla var överrens om att detta var den godaste palten som någonsin bespisats.

Vi har även designat Gälka Warriors flaggor som skall svaja i Vännäs vinden, konstnärerna i crewet Pärta och Käggan visade upp sina skills.


 Palt-slafs! 

 Käggas design 2008!

 Vätskekontroll!

//Lemke//


Dundret gör dig väderbiten å glad

Hittade några bilder från en rolig puder session på Dundert. Jag var själv inte på plats utan det är Tegis som har stått bakom kameran. Det är nästan, men bara nästan så att jag får hemlängtan.
 Fint cru, riktiga shredders som tar sig upp i alla väder. I bakrunden skymtar livets vagga Gällivare
 Puder, kvällsåk på Dundert, vad mer kan man begära. En burgare från Dannes Gatukök så är dagen gjord
 Vesslan och Toski, vill bara nypa dem i äppelkinderna. Vilka sötnosar
 Det syns att Jonas surfar lika mycket som han åker snowboard.
 J Larsson och herr Sävlind gör det bästa av en mulen dag i Februari
 David Larsson söker skydd bland träden. David brukade kallas Balle Longdrifter, sen blev det bara Balle. jag tycker att det är ett ganska risigt smeknamn och brukar kalla honom Daave istället d e smuud.
 Det är inte varje dag Stefan "Flottis" Älgamo fastnar på en snowboardbild och med alla kläder på dessutom. Men det är ser ju helt rätt ut.

//Apan//


Bönne besök i Idre med Tegis!

Vilken episk roadtrip jag har ute på, detta inlägg är inte kronologiskt utan skulle ju egentligen vara innan Apans inlägg från Hundfjället eftersom jag och Tegis åkte dit efter att vi varit i Idre.

I Idre har jag nämligen en mycket fin och god kompis som heter Bönne, han är en sån där high-roller som chefar över alla restauranger i Idre och just honom var jag och Tegis och besökte.

Vi bodde i hans mycket mycket fina kribb, åt fantastiskt mat från hans restaurang, åkte i det mycket fina området och drack i deras mycket fina bar.

Vårat färdmedel: Audi A4 Quattro Turbo Dielsel årsmodell 2008!!

 Jag och Bönne!

Jag tycker det är häftigt att sladda!

Smiska pipe e fint det med!

Tegis gav pipen sjukt mycket smisk!

Bönne och Tegis loungar i köket!

Pizza-slafs!

 Tegis gillar att hoppa nerför klippor!

Vad många inte vet är det är sjukt nära till Stockholm från Idre!

//Lemke//


Glöm inte Radiotronix!!

Ikväll bjuder vi det snöbeklädda Umeå på en svettig Trance-special, i etern kommer du höra Markus Lemke och den gode Pär Isling, så glöm inte att ratta in Radiotronix antingen under 102,3 om du bor i Umeå regionen eller så kan du lyssna direkt på nätet under www.umeastudentradio.se, mellan 21.00 - 22.00 smäller det.

Här en bild från den galnaste trance spelning jag varit med om, Armin Only i Rotterdam 2006 som besöktes av mig och min gode vän Lasko och 12.000 andra galningar!!//Lemke//

Hundfjället med Tegis och Tysken

I lördags anslöt Tysken och Tegis till den pågånde snowboard-turnen. Under natten hade det fallit en dec pudersnö på sälenfjällens flacka pister. Det får inte vara för mycket snö då går det inte att ta sig ner kullarna...

I vart fall så erbjuder hundfjället lite mera lutning och går man några hundra meter går det att hitta rolig skogsåkning. Både Tegis, Tysken och jag var ivriga som små avelshingstar framför och bakom kameran och här är resultatet.
Tysken är jätte stor jag och Tegis är lite mindre
Tegis kastar sig ut i det mjölkvita landskapet, Jag är mer reserverad å kollar på
Kränga ut en Bs Air på en wind lip det gillar jag
Tysken nyper tag i nosen med sina små knubbiga händer
 Ap-skutt i skogen
 I skogen bor det troll och Apor som gör nose bones.
 Freddy trivs i skogen där kan han slappna av och glömma livets problem
 Jag trivs också i skogen där kan man hänga i luften som en krabba
 Fälla ut landningsstället
 Eller göra en fs 360 nosebone bland barr och stubbar

//Apan//


RSS 2.0