Klubb KÖLN!!!
Hoppas så många som möjligt kommer på fredag, jag och min kommunistiske kollega och vän Pär kommer att bjuda på det bästa inom elektronisk musik därtill överflöd av ballonger, serpentiner, party-poppers, lasrar och såpbubblor, grundtanken med Klubben är ett barnkalas fast med techno/house/electro och alkohol!

Varmt välkommna!

//Lemke//

Köks-buddys!

Tänkte presentera mina favorit vänner i köket, har den senaste tiden lagat väldigt mycket god mat och har kommit fram till att följande duudes e sjukt bra buddys!


 Herr blomkål!

 Fröken gurkmeja!

Benny basilika!

Charles Kantarell!

//Lemke//


De e mycke nu!

Hellow tyskaapan läsare, det är jag som är tysken (jag kallas så eftersom jag har 50% tyskt blod som rinner genom mina små små ådror) och jag brukar också blogga här

Dock har jag den senaste tiden varit en mycket mycket upptagen och stressad liten man, ni vet ibland har man perioder då man liksom gliden in i nån slags annan värld där bara en sak gäller, kanske låter girigt men jag har en massa projekt som jag verkligen vill lyckas med och till det behövs all tid som jag kommer över!

Hoppas det lugnar ner sig om nåra veckor så ska bjuda er alla på ena riktigt smaskiga inlägg, har nämligen ett par saker jag vill dela med mig av hehe!

Gå gärna in på klubb Köln bloggen och smaka av musiken och har ni dessutom vägarna förbi Umeå den 2 maj ber jag er infinna er på Plaza där jag och min vän Pär kommer bjuda på det bästa av musik!

Nu tillbaka in i bubblan.....majouuuuuu!!

image237

Gälka Warriors omnämda i Mammas nya kille....!

Oj oj oj så svajningt grymt om du tar och lyssnar på senaste avsnittet av det fantastiska radioprogrammet Mammas nya kille så kan du höra Patrik Larsson snacka om det citat- Legendariska snowboardgänget Gälka Warriors.

Vi har partajat och åkt bräda i många år och nu har vi fått spons av Amf pension på gamla dagar, solhus i Spanien med centraldamsugare till de 100 första, Breitling klockor m.m med dealen att vi kammar och dämpar oss, ja ni måste lyssna själva om ni inte har hört det... 

Det här är ju en otroligt stor dag för Gälka Warriors, att bli omnämda i P3´s grymmaste program av självaste Patrik Larsson, vår generations stora profet..!

Men hur gick nu det här till undrar säkert många. Ja Bengt Strömbro MNK´s programledare var speaker på snowboard SM i Vännäs där GW-crut höll fanan högt och representerade hårt på alla fronter.
Stor dag det är bara för alla Warriors att sträcka sig och klappa sig på magen..

 Mammas nya kille snubbarna                         


Länk till podcasten av programmet
Det är i början av del 2 som Patrik och Bengt snackar om Gälka Warriors

//Apan//

Black Bear vi tar det dit!!

image235

Smaska upp till Björkis den tredje maj.. Jag och Freddy T har börjat styra upp banan

//Apan//

Hallo Kiruna!

Jag och Freddy T är på besök i Kiruna för att köra Slopenopen.. Slopestyletävling i kbks regi.
Hade kunnat varit jäkligt kul om inte det blåste 20sekundmeter och hoppen var glaserade i blå is ja ja.. Vi hänger ut hos hemma hos Viktor Björnström och det bjuds på bastu och tacos så varför klaga..

Viktor tipsade om en jäkligt rolig musikvideo som spelades in här i Kiruna 98. Alla kiruna shredders är med och stuntar med olika trix..Björn Lingren lägger en jäkligt gnarly backflipp i slutet
Mkt nöje!!

//Apan//

Kenny Starfighting!!

Oj Oj vilken dag det har varit, allas våran Tegis "Fixar freddy" Tegebro hade på något sätt styrt upp statistroller åt honom, Jonas Larsson och mig själv i den kommande Kenny Starfighter spelfilmen "Kenny Begins."
En action komedi som utspelar sig i yttre rymden.

Klockan fem i morse anlände vi till Grand hotell för att svida om till superhjältar med svallande hockey frisyrer och upphottade motorcyckel ställ var vi redo för strid.

Vårat första mission var att storma snöplaneten med dammsugare/laserpickorna i högsta hugg. Snöplaneten ligger närmare bestämt i Sarkasvaara grustag. Ingen av oss har väl agerat ens en enda sekund i våra liv, inte profesionellt iaf. Men här var det bara att dyka in i hetluften direkt. Jonas blev skjuten och dog under dramatiska former, Tegis picka tjorvade vilket han svor åt på galaxens mjölkspråk och jag vrålade ut order till höger och vänster.

I aitik krossen ligger det ett fort som skulle stormas, med Kenny själv i täten så vi begav oss dit med dragna "Herminators" Kenny spelas av Johan Rehborg "Percy Nilegard, Farbror Barbro, Örjan." Johan visade sig vara en riktigt trevlig dude och vi fick oss en pratstud med honom under inspelningen.
En av de mest orginella dagarna jag har varit med om på länge är slut, min röst är hes och huvudet är trött men efter en bastu mår vi alla som prinsar..

Vi ses i Februari 2009 då är det premiär, om du spänner ögonen i duken kanske du ser oss rusa förbi!
http://www.kennybegins.se/


Kenny passar på att hänga ut en stund med de andra Galax hjältarna


Snöplantens öde vilar på de här grabbarna, krig är bäst på film med roliga kostymer och kaffe i pauserna.

//Apan//

I väntan på Black Bear Open

Snart är det dax för världens smuudaste snowbardtävling att gå av stapeln igen det 3 maj kör vi offpisteslopestyle i Björklidens Svarta björn. Kommer bli epic! I väntan på det kan ni hänga ut ett grisöga på dessa trevliga bilder från förra årets event.

M.c.p gör en ninja bs 180 i step upen

 Tegis hänger ut en fet bs 360 i step down kicken lägg märke till alla roliga knepiga hopp överallt i terrängen jag kan räkna till 4st bara i den här bilden.

Snart kör vi!

//Apan//

Backflipp on tour..

Ja men visst i Onsdag lärde mig paava att göra det alldeles förträffliga snowboard trixet backflipp. 26 år gammal, man kan säga att jag är en late bloomer när det kommer till baklänges volter på snö brett.

Lyckan efter att jag stompat min aldra första backflipp, ja det var obeskrivligt OS guld gånger 10. Jag lever nu mera efter novisen en backflipp om dagen.

För att verkligen infria detta löfte så gav sig jag Paava och Mackan P ut på jakt efter backflipp spots i Gällivare trakterna. Det visade sig att det fanns en massa potential för att slänga volter i Gällivares snöiga omnejd här är bild beviset..
                     
Spot 1 Plogkant utanför Hatta    Jag vevar runt en backjanne
                                                    
Spot 2 Mbgt spelet                       Hatta la Ribban med denna feta backjanne Nose.Mcp rippar
                                                    
Spot 3 Mbgt getto bergmansgatan.MCP breakar för att smälta in
Hatta backjannar jag gör M..som i X..treme to thä Mäx! Jag gör en backjanne kors i taket

//Apan//

RSS 2.0