I got jungel fever...Jepp igår slog den till den afrikanska magflunsan tog tag i mig med full kraft och ruskade om min lilla kropp, vaknade av att jag frös så jag skakade i vårat 27 gradiga hotellrum.

Sen var hela dagen dedikerad till sängliggande. Nå väl nu är jag på hugget igen. Stiven Wonder vet hur det känns och det sjunger han om i den här klassikern

Inför avresan till Senegal..

10 minuters promenad från vårat hem finner vi... Ja just det surf!

10 minuter från vårat framtida hem i Dakar finner vi surfande lakristomtar ( om man ska använda en inte så PK-jargong) Ser ju mycket lovande ut. Jag Karin och Tysken väl försöka få oss en våg också. Men vi får se till att vara ordentligt insmorda i solskyddande cremer så att inte vårat nordiska skin fräser som stekt bacon i Atlantens bubblande gryta..

Den här bilden tog Pa pa Göran kolla in hans blogg på. http://apanfarsan.blogg.se/

//Apan//

Andra Sida update

Höööj bröder o systrar, det har börjats fixas en del i mitt hus här på andra sidan o mitt kontor har blivit en oas! Har som ni vet en apa och en jonne inneboende och sköter sig utmärkt. Detta blir ett kort inlägg eftersom jag har sinnessjukt mycket att göra med jobb, packning inför Senegal, packning inför björkliden till helgen, föreberedning inför Klubb Köln i Umeå på tisdag nästa vecka och utflyttning av en stuga som jag ska sälja osv osv....


 Tyskt kontor.

//Lemke//

Nytt från Gnarly Boys!!

Ja vi har ju gjort oss ett nytt demo jag och Pär. Känns bra tycker jag att få spela, spela in och sedan bjuda er där ute i cyberrymden på några nya låtar som ni kan lyssna på i era mp3 spelare när ni är ute och cyklar eller står i köket och steker kyckling. Hoppas att det är något som ni diggar!

Konvolutet och låtarna finns tillgängliga här för nedladdning så ni kan bygga ihop ett alleles eget alster.

Gnarly Boys- Jan Boklöv (ZShare)

Gnarly Boys- Malmberget (ZShare)

Gnarly Boys- Blåa Drömmar (Zshare)


Mkt nöje

Apan och Isling
RSS 2.0