Gälka Warriors goes to Idre... Foto kollageHård media bevakning på den här backflippen... Hur många snowboardåkare krävs det för att skruva i en glödlampa?
En som skruvar och 5 som fotar..

Den här bilden på mig är ifrån Gälka Warriors sessionen i Idre det finns en massa fina bilder från 8 olika fotografer här

Tjekit!

//Apan//

Tufft Schema

Det blev en lång dag igår började med att kliva upp kl fyra och dra till gruvjobbet där det borrades och dracks kaffe.
Efter jobbet tog jag en nap sen var det bara att dundra upp till Harrys där gälka warriors huserade för aftonen och bjöd på partaj för allt och alla, själv gled jag runt med en kopp kaffe i näven och hejade på folk.

Det hela var en mycket lyckad kväll, jag kände mig först lite tveksam till att spela. Två killar som kallade sig för läderlapparna spelade för en entusiastisk publik med klassisk svensk trubadur musik a Creedens och Eagles. Men det är inte sånt som jag spelar, i vilket fall så visade sig läderlapparna vara två riktigt hyggliga killar från Gävle. De hjälpte mig och Anton Joensu som också spelade med att plugga in våra gitarrer och ställa in ljud till rätt nivåer.

Det gick bra att spela och jag fick mycket possitiv respons från alla möjliga sorters människor som var på plats och drack öl, Mitt försök på Sly stones Everyday people vart något nervöst och taffligt. Men som en gubbe från Luleå som var där med sin fru sa till mig. - Var inte nervös, Bob Marley var aldrig nervös han var hög.... ha ha

Efter vi lirat så Djade Tysken och Cribbler, det bjöds på vansinigt svängig musik. Min favorit var Michael Jackson klassikern Dont stop till you get enuff. Det var bra tryck på det lilla dansgolvet och jag hade för fullt upp med att ge high fives och göra svettiga dansmoves för att kolla på klockan. Helt plötsligt var den 2 vilket betyder att den egentligen var 3 eftersom det var vårdagjämning i natt. Det betydde att jag skulle börja jobbet om 2 timmar.

Kände mig ändå i relativt bra form så jag skjutsade lite folk, bytte kläder och satte mig och tog en kopp kaffe och en macka i en sorts supe/frukost tappning. Då rullar efterfest crewet in och börjar skramla. Ja det var inte så mycket att göra mer än att hänga ut och se glad ut så det var det jag gjorde. Vi resonerade om att packa in hela gänget  på 8 pers i bilen och fortsätta partajet på 815 meters nivån vilket som tur var det aldrig blev någon verklighet av.

Ja ja vidare till vitåfors industriområde, bytte om, drack ännu mer kaffe och mötte upp med kollegorna som var förvånade över att jag var så tidigt på plats. Ja flitets lampa lyser kan man väl lungt säga. När man hamnar i det där övertrötta zombie tillståndet går det ändå ganska bra att jobba vilket jag gjorde dock med ett väldigt mosigt huvud.

Nu ska jag sooooova som ett litet barn... och det till tonerna av Marvin Gaye och Eric Sermon
Just like muuusic! Vad gör man inte för lite sweeet music missar en natts sömn t.om

Natt natt

//Apan//

Pow...wowStannar till och flåsar i 70cm nyfallna puder centimetrar... Vansinnig dag i Anton

//Apan//

Vi går mot en ny istid...

Idag har jag kört Sonenkoph.. För er som har varit i Whistler så är peak to creek åket snarlikt detta... fast bara sjukt mycket bättre, mer snö, mindre folk, mer pillows och mer pepp..

Skulle tro att det var den bästa skogsåknings dagen jag någonsin har gjort. Drog runt med två duktiga skidåkare som heter Adam och Ludde , två sköna dudes med karlstadsdialekt.

Glidit runt i stora öppna, branta skogsgläntor med bottenlöst puder och slängt iväg bs air´s och stalefishar på stora fluffiga pillows.. Många apskrik har det blivit idag spontana yeeeäääs! som ekar mellan träden.

Nu är jag heeelt slut måste vila mig..

Vi hörs 

//Apan//

Det gör inget annat än snöar

Jag tror att det kom 80cm i natt... Vi var uppe med den tredje första kabinen i morse.. Runt om i dalen small det från lavin sprängningar... Helt sjuk puder dag.... bottenlöst.

Nu ska jag laga vegetariska wraps sen ska jag göra en Östertikisk skidshow. Det blir väl typ fackel slalom och fyrverkerier och så ska vi köra en något hopp... Kommer bli lajbans..

Ska förska hinna blogga lite mer.. har bara så fullt upp med att ha lajbans... moha ha ha LAJBANS!

//Apan//

RSS 2.0