De här kineserna...

Ja de är inte riktigt kloka de som drar i spakarna i det där landet. Inte nog med att de fängslar stackare som utövar Falungon gymnastik nu har de byggt ett alldeles eget Sigtuna i hjärtat av Kina under namnet "Northen europe town"

Det har alltså åkt kinesiska arkitekter till Sigtuna utanför sthlm kollat, kliat sig i hakan och sedan åkt hem och byggt ett eget Sigtuna. Hela stället ser ut som en kuliss, de har någon sorts totalitär disney land diktatur på gång där nere.

När vi ska skicka en snubbe som representerar planeten jorden till babylon-5 möterna i yttre rymden borde det bli en kinesisk man om vi kollar till befolknings-statistiken på den här planeten. Alltså en dude som har vuxit upp i en diktatur utan yttrandefrihet.. skrämmande

Tacka vet jag tyskaapan bloggen här är det total yttrandefrihet, man kan skriva vad man vill i princip tex..........bajs

Ja kör på d!

Två mysiga små svenska städer, en av dem ligger i Kina

//Apan//

Kommentarer
Postat av: nickis

skulle tro att den nedre är i Sverige. Hur tänker de i Kina känns det som om deras utveckling går för fort och att de vill skapa konstgjorda städer som ska spegla våra gamla städers "generationsväxling" behålla, riva och bygga nytt.

2008-12-03 @ 21:19:01
Postat av: FarSan

Jag tror lika för den övre ser ju ut som en teaterkuliss.

2008-12-03 @ 22:18:55
Postat av: kajsa

Jag skulle ju inte klara mig en minut i Kina, har ju yttrat några "bajs". Livstids fängelse kanske

2008-12-05 @ 16:00:26
Postat av: FarSan

Börja på nytt Karin; Merde en francais.

2008-12-05 @ 19:13:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0