Haze Fest uppdatering

Spelningen gick fint. Love puttrade på med beatsen och jag klöste på strängarna. Axel monterade micken högt a la Liam Gallager i Oasis så jag stog på tå och ylade in i den, vi fick mkt bra respons från alla som var där och det tackar jag en en gång för.
Efter att vi kört våra låtar var det dax för Pirat snowboardfilmen Jolly Roger, bra grejer många galna trix och mkt puder ripp från de snö tyngda Alperna. Kände igen många av spotsen som Piraterna var och rippade på bla Sonnekophs pudrade skogar... Hasse Å hade en grym del med en massa sjuka rail trick som jag inte har någon aning om hur de utförs eller vad det kallas.
Runt midnatt klev sound of Gällivare på med rånarluvor, rök, lasrar och mullrande beats, de röjde på bra men tyvär hade det börjat glesna i leden vi det här laget. Men de som var kvar dansade desto mer och Sound of GW har redan tagit sikte mot att vara delaktiga i Goodfellas klubbkväll på Sharinska den 5 December, där kommer även Gnarly Boys spela live...

Jag och Love drog temporärt igång min gamla korvgrillnings business, tyvär hade vi felkalkylerat i utbud-efterfrågan grafen så i slutet av kvällen satt vi med 170kr minus i kassan och en 70st korvar med bröd i överskott.... Meeen det får väl bli korv buffe här framöver.. Korv fest tom..

Apa mot monster.... Airijoki mot Kjellson

//Apan//


Pirates snb filmpremiär med Sound Of GällivarePå fredag nästa vecka är det MAYHEM, om ni vill komma ring tysken omg så håller jag en biljett!

//Tysken//

Apa mot Monster Live på Nationernas Hus!

Ja imorgon är det dax för apa mot monster att äntra scenen på Nationernas hus här i Umeå framf förhoppnings vis ett gäng ölande studenter.. Jag och Love har övat in ett sätt sett där vi kombinerar gitarr och munspels pop med galna elektroniska beats och effekter... så här ser playlisten ut.. Ska väl vara en överrasskning egentligen men jag tänker att de flest som läser det här inte kommer vara där..

1 Mellan hus av betong
2 Om vad du gör
3 Ut ur nått svart
4 Whit every heartbeat
5 Railway lullaby
6 Vintersaga
7 Tänker inte fråga
8 Skinny Love
9 Res dig stå upp

Det är vad vi har att bjuda på. Låt gudarna och flytet vara med oss och er.. Tjing tjing!


//Apan//

 


RSS 2.0