Uppladdning inför SM!!

Nu är det fullt hus i Tomtebo, det fantastiska, fina, bästaste och snyggaste snowboard gänget Gälka Warriors laddar nämligen inför SM i big-jump och halfpipe i Vännäs med start imorgon.

Som dom idrottsmän vi är vevade vi igång ett stort palt-kok fullt med kolhydrater och näring, därtill öl, vin, jägermeister och whiskey tryckes in i våra flottiga trutar och alla var överrens om att detta var den godaste palten som någonsin bespisats.

Vi har även designat Gälka Warriors flaggor som skall svaja i Vännäs vinden, konstnärerna i crewet Pärta och Käggan visade upp sina skills.


 Palt-slafs! 

 Käggas design 2008!

 Vätskekontroll!

//Lemke//


Kommentarer
Postat av: Tegis

palt e gott, min magge e full av potti nu måste jag sova, orkar inte smälta palten i vaket tillstånd. Palt koman är ett faktum

2008-03-12 @ 23:49:50
URL: http://www.gwarriors.com
Postat av: nord

Aloha Boys!
Skulle hemst gärna närvara i erat glad sällskap och mumsa palt.
Men så blev nu inte fallet. missar även er till påsk.
Men men allt har sin tid :)
Peace out
/Nord och hans svarta följeslagare "2 korta visslingar" aka fisen

2008-03-13 @ 00:26:53
URL: http://nordstudio.com
Postat av: Nickis

Jag önskar hela Gälka Warriors lycka till i SM. Med palt i magen blir säkert benen starka och snurrarna går som en dans. Borde naturligtvis finnas på plats för att ge er stöd, men arbetet kallar. Tänker på er alla/kram

2008-03-13 @ 16:52:32
Postat av: Elza

yeah yeah jag styr upp med er imorgon ska bara kicka lite ass på seminariet först!

2008-03-13 @ 23:13:12
Postat av: AK

Fan va pepp..!!!! Vill ju svassa fram med ett fett Dallas svajj i rövartåget som skenar hela helgen.
Är ju kraftig demonvarnig nu med så många GW på plats!!! Upplagt för champagne frulle med Steven som värd. Ghuijja!! å sen är den nya dagen invigd...

Ser fram emot nästa update från SM... peace homes!!

2008-03-14 @ 09:07:18
Postat av: FarSan

Gårdagen var inte helt utan framgång. Då sändes en GW till lördagens final i Big Air. Read all about it on my blogg. Några komprometerande detaljer kommer dock inte att lämnas ut. Vill bara säga att GW-Crew på Apberget fick fram ett fantastiskt stöd för sin finalist. Kvällen gick i Apans tecken, crewet var totalapade och tjattrade högst av alla sup-portrar. I dag klockan 19 kör alla igen om finalplatser i HP. Just nu är det träning i duggregnet. C U in court MR AK Wheelbarrel.

2008-03-14 @ 12:00:12
URL: http://apanfarsan.blogg.se
Postat av: FarSan

Som väntat var det bara ett supportteam på finalerna som gjorde sig hörd. Låt vara att jag FarSan ensam fick yla hela morgonen vid BA då Jussi tog sig från kvalplats 14 till slutresultat 9. Stompade sina trick i båda åken f7 och c9. Apan log upp till öronen och jag skrek på mig sprucken röst.

Till HP fylldes apberget och Johan hörde deras vrål ända upp till startkuren. Satsade hårt och satte hela linen med höjd, snurr och stil i första åket. I andra gick han ut än vildare och då sket sig en landning på slutet, åsamkade en arselkaka och rövbränna med konsekvens stop of the day.

Iaf så klättrade Johan nu från 10 till 7 plats i slutresultatet.

Nöjda är alla och dessutom är FarSan stolt över sonens bedrifter. Jag tror vi kan hoppas på en fortsättning fram till Johan kan joina med Mattias Lingon om fyra år i old boys. Något slut tror jag inte Jussi planerar på läng ännu.

2008-03-16 @ 04:42:41
URL: http://apanfarsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0