Kenny Starfighting!!

Oj Oj vilken dag det har varit, allas våran Tegis "Fixar freddy" Tegebro hade på något sätt styrt upp statistroller åt honom, Jonas Larsson och mig själv i den kommande Kenny Starfighter spelfilmen "Kenny Begins."
En action komedi som utspelar sig i yttre rymden.

Klockan fem i morse anlände vi till Grand hotell för att svida om till superhjältar med svallande hockey frisyrer och upphottade motorcyckel ställ var vi redo för strid.

Vårat första mission var att storma snöplaneten med dammsugare/laserpickorna i högsta hugg. Snöplaneten ligger närmare bestämt i Sarkasvaara grustag. Ingen av oss har väl agerat ens en enda sekund i våra liv, inte profesionellt iaf. Men här var det bara att dyka in i hetluften direkt. Jonas blev skjuten och dog under dramatiska former, Tegis picka tjorvade vilket han svor åt på galaxens mjölkspråk och jag vrålade ut order till höger och vänster.

I aitik krossen ligger det ett fort som skulle stormas, med Kenny själv i täten så vi begav oss dit med dragna "Herminators" Kenny spelas av Johan Rehborg "Percy Nilegard, Farbror Barbro, Örjan." Johan visade sig vara en riktigt trevlig dude och vi fick oss en pratstud med honom under inspelningen.
En av de mest orginella dagarna jag har varit med om på länge är slut, min röst är hes och huvudet är trött men efter en bastu mår vi alla som prinsar..

Vi ses i Februari 2009 då är det premiär, om du spänner ögonen i duken kanske du ser oss rusa förbi!
http://www.kennybegins.se/


Kenny passar på att hänga ut en stund med de andra Galax hjältarna


Snöplantens öde vilar på de här grabbarna, krig är bäst på film med roliga kostymer och kaffe i pauserna.

//Apan//

Kommentarer
Postat av: AK

Sick guys sick!!!:D

2008-04-11 @ 08:42:20
Postat av: Stina

Helt otroligt!!! En rymdman på nya galna äventyr. Förstår inte riktigt hur ni snubblar över alla knasiga och roliga grejer, men skoj är det.

Ha det fortsatt bra i yttre rymden/jordens inre.

2008-04-11 @ 09:26:48
Postat av: FarSan

Ni grappar kan börja skriva ihop ganska diversifierade CV:s nu. Lycka till med nästa entry. Hittills tycker jag er paltlina är outstanding bäst av tilltagen.

2008-04-11 @ 10:20:52
URL: http://apanfarsan.blogg.se
Postat av: Nickis

Vad söta ni är... snart får man byta från extremsportkanalerna till Bolibompa för att följa sina hjältar i Gällka/KRam

2008-04-11 @ 16:14:11
Postat av: isling

Stoort! "Benny begins" kan ju bara bli succé!

2008-04-17 @ 09:34:01
URL: http://klubbkoln.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0