En del människor har jätte mycket pengar

De människorna semestrar i St Moritz. Oligarker och oljebaroner men även folk som har gjort sig en förmögenhet på att sälja choklad..

Kom i till St moritz i måndags jag å Backman fick skjuts hit med Mich Albin som var dommare på Air n style i helg. Vi blev varmt motagna av Michis föräldrar med kindpussar och rödvin.

Tisdag kväll var vi på besök hos en av Michis tjej kompisar, som bor här i sina föräldrars semester lägenhet, och det var ju inte direkt en ark på vassara träsk om man säger så. Fyra våningar i mtv cribs stil. I källaren fanns bastu och en pool som var större en de flesta hotell pooler jag varit till. Tydligen hade fadern i familjen gjort sig en förmögenhet i choklad branschen... Willy Wonka style.
En svettig bastu å pool session

Vi kollade film och Michi lagade mat, en traditionell St moritz rätt som bäst kan beskrivas som gräddstuvad klimp invirad i mangold blad med parmesan ost på. Mycket godare än det låter.
Michi chefar ihop godsaker

Idag var vi upp i backen och möttes av helt episka förhållanden, 30cm nysnö, blå himmel och dropp och pillows överallt ,och väldigt glest med folk. Helt sjukt bra och vi shreddade tills benen gav vika...
 En Backman, en Alpman och en Apman
 Ingemar ute och leker i något som kunde varit ett vykort
Ses snart..

//Apa//

Kommentarer
Postat av: isling

Du lever drömmen kompis, verkar må som en prins:)Det är du väl värd efter svettiga timmar vid ugnen på värmeverket. Hade bäst! kram

2008-02-05 @ 22:59:35
URL: http://rararara.com
Postat av: Tysken

Oj oj oj vi snackar good life här! Big ups buddy och rippa sönder dom där satans bergen nu! Michis knödlar låter ju som en dröm!

2008-02-06 @ 11:45:25
URL: http://tyskaapan.blogg.se
Postat av: Toskitoskilito

Bli ihop med hon tjej kompisen då om du är smart!! Du ser ju rätt hyffsad ut och svettas inte värst mycket för att vara så fet, hahaha.

2008-02-06 @ 13:56:23
URL: http://toskiforpresident.blogg.se
Postat av: Apan

Ja man kanske skulle starta en golddigger kariär här nere bli massör eller något annat flottigt och nästla sig in i leden..

2008-02-06 @ 17:33:35
URL: http://www.tyskaapan.blogg.se
Postat av: nord

swiss way of life:)

2008-02-07 @ 21:35:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0