Air n style i Innsbruck

Ja just d var å hängde i Innsbruk i helgen och kollade in Air n style i qp. Bra ripp högsta airen stod en amerikan i clown dräkt för, runt 8 meter upp luften var han. Han gjorde även en till minst lika hög luft tur som slutade med att han satte sig på copingen med ,ungefär som att hoppa från ett trevånings hus och landa på stussen i clown overall aj aj aj..
Jag å Ingy kollar på Gladiatorspel, publiken skrek efter bloood..

Automatiska Anti autti gjorde en cool fs 720 japan i kvalet men slutade som trea. Vann gjorde Kevin pearce som körde både högt och snyggt. Efter det var färdig åkt spelade Queens of the stone age på scenen till höger om qp´n. Mycket bra grejer grymt rock n roll band. Inte helt otippat berömde de det vackra sound of music akitiga landskapet och spelade "No one knows" som sista låt och det tyckte jag att de gjorde rätt i.
 Prisutdelning QOTSA på big screenen

Som avslutning på evenemanget så dansade Method mag och TTR ansvarige Drew stevenson på prispallen. Han hängde mest runt i T-shirt och delade ut high 5s till åkarna hela kvällen och var allmänt speedad, galen och full. Som en australiensisk Gris master stiven ungefär..
 Äum no1?

Sen var det ap snark på hotell Mozart
Forts följer

//Apan//

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0