Apan rekomenderar VBS Television

Tidningen Vice brukade vara det ballaste som någonsin satts i tryck. Den handlade mycket om gympaskor, knark, skivor och subkulturer... Nu har Spike Jones filmskapare till alla grymma gamla bestie boys videor, i huvudet på John Malcovich m.m startat VBS tv tillsammans med Vice grundare..

Konceptet är enkelt allt filmas med en enkel handkamera och reportrarna är vanliga människor. Spännvidden på reportagen är enorm allt från Jeff Brushies tidiga inflytande på snowboardvärlden, resereportage från Darurs flyktingförläggningar, Norsk black metal, ett hemma hos besök med kloakmänniskorna i Bogota, turista Nordkorea..

En hel drös med grymma program som känns ärliga, alternativa och jäkligt bra. Surfa in på www.vbs.tv och kolla själv


Det här är en bild från reportaget " A visit to garbage island". Det finns ett ställe mitt ute i stilla havet där havsströmmarna samlar ihop allvärldens flytande sopor. Området är lika stort som Texas och fullt med plastskräp i överflöd. Det här är ett herrelöst nät som har buntat ihop sig med ytterligare nät, sopor osv..... Mitt ute i stilla havet ...Skrämmande

Alla som åker bräda måste kolla in en stilstudie från snowboardåkningens golden years i dokumentären "Powder & rails" det är historielektion....klicka här

//Apan//


Kommentarer
Postat av: Kärra

Kan även rekomendera dokumentären "True Norwegian Blackmetal" som finns där på Vbs. Dom intervjuar Gaahl som är sångare och frontman i bandet Gorgoroth, en otroligt ond dude.

2008-12-17 @ 17:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0