Inne i palmmåden finns det godsaker...

Jag lärde mig något nytt igår från en trevlig man som heter Roger...

Världens mest exlusiva kaffe heter Kopi Luvak det kostar 7000kr/kilot.. Det ska vara en mkt delikat dryck med en lång len sirapsaktig eftersmak. Anledningen till att det är så förbannat dyrt är att bönorna har valts ut på ett väldigt speciellt sätt.

I Sumatras djungler lever den lille Palmmården, den är ungeför lika stor som en katt. Den lille gynnaren är en riktig finsmakare och äter helst de allra finaste kaffebönorna som växer vilt inne i djungeln. Innuti i palmårdsmagen pågår en jäsningsprocess som göra de exlusiva bönorna extra intressanta. När bönan har passerat genom palmmårdens matsmältning, stora tarmar, små tarmar och tillslut ändtarm så kommer den delikata lilla bönan ut ur palmmårdsanus och landar på backen i en fin liten hög..

Nu är det dax att skörda, kaffebonden är snabbt framme och rotar i Palmmårdsdyngan för att plocka åt sig av de läckra kaffebönorna, skölja av dem rosta dem och exportera det delikata Kopi Luvak kaffet till all världens finsmakare och läckergommar..Nästa gång du är i Sumatras djungler och ser en Palmmård ströva omkring. Spring genast fram och lyft på svansen och massera hans matsmätningssystem försiktigt men bestämt, så kommer han snart skita ut några bönorna som du kan mala till det godaste kaffe du någonsin kommer få smaka..

//Apan//

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag tror jag avstår, men tack för tipset! :)

2008-12-06 @ 17:31:25
URL: http://sannapedagogen.bloggspot.com
Postat av: Love

Glöm nu inte bort att dra upp musikvideon här!

Användarnamn: REHslayer

Musikvideo: Lucifer, StreetmovieTack på förhand/ Love

2008-12-06 @ 22:32:59
Postat av: Anonym

tycker du ska kolla upp det här:

LuwakKaffe" rel="nofollow">http://www.coolstuff.se/KopiLuwakKaffe

kan vara värt och ha druckit bajskaffe

2008-12-08 @ 21:42:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0